Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dimarts, 16 d’octubre de 2018

  Congrés d'animació sociocultural  El proper dia   24/10/2018 de 16:00h a 17:30, part de l'equip docent del Cicle d'ASCiT participarà  a la Taula de comunicacions del VII Congreso Iberoamericano de animación sociocultural, que es celebrarà a Cuenca els dies 24,25 i 26 d'octubre del 2018. La comunicació s'anomena  “GESTIÓN CULTURAL PARA EL CAMBIO SOCIAL”, elaborada per Héctor Alonso, Álex Muñoz, Senen Roy y Lourdes Ventura, sota  la línia temàtica de formació per a l'animació sociocultural.

  Podeu trobar-la publicada a: CASTELLANO BARRAGÁN, A (COORD.) (2018) VII Congreso Iberoamericano de animación sociocultural. I encuentro de estudiantes de animació sociocultural. Transformación, movimientos sociales y cambio. Resumen de comunicaciones. Auca, projectes educatius, SL

  El dia 25/10 de 9.30h a 10.00 h es durà a terme la Performance DIAWAR. ¡Yo soy mía! Sota la direcció de Héctor Alonso Martínez, i estarà escenificada perestudiants i estudiantes de segon d'ASCiT del centre.

  Durant el Congrés, els estudiants i estudiantes de  segon d'ASCiT participaran a les diverses comunicacions i tallers que s'oferten. 
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autor del contingut: Joan

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Congrés d'animació sociocultural Rating: 5 Reviewed By: jvm
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top