Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  divendres, 28 d’abril de 2017

  Generació Plurilingüe GEP

  Bemen 3  forma part del Programa Generació Plurilingüe (GEP),  programa promogut pel Servei de Llengües Estrangeres de la Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament. L'objectiu d’aquest programa és augmentar la competència comunicativa de l'alumnat en les llengües estrangeres curriculars (principalment anglès i francès) incrementant el grau d'exposició a aquestes llengües.

  El programa ofereix formació metodològica als professors dels centres que hi participin per tal que incorporin en la seva docència estratègies AICLE i d'aprenentatge basat en projectes (ABP), estratègies d'intercomprensió i pràctiques diversificades per a la gestió del coneixement en diverses llengües. A més, ofereix als centres educatius estratègies organitzatives per incorporar de manera progressiva l'ensenyament de matèries no lingüístiques en llengües estrangeres, i els acompanya i orienta en el desplegament d'un projecte lingüístic plurilingüe propi. 


  Arrenca el projecte Learning by doing, learning in English de Bemen-3 !!

  Aquest projecte de centre, fruit de la participació de Bemen-3 en el programa GEP del Departament d'Educació, neix amb l' objectiu d'implementar progressivament activitats en llengua anglesa amb metodologia AICLE en els diferents cicles formatius com a eina de millora de les competències lingüístiques dels nostres estudiants.

  Enguany s'han estrenat els grups de 2n de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i 1r d'Animació sociocultural i Turística.  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autor del contingut: Joan

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Generació Plurilingüe GEP Rating: 5 Reviewed By: jvm
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top