Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dimarts, 27 de febrer de 2018

  COMUNICAT DEL CONSORCI D’EDUCACIÓ DE BARCELONA EN RELACIÓ A LA SITUACIÓ D’ALERTA PER NEU
  Comunicat als centres i serveis educatius: 15 hores

  Benvolguts/Benvolgudes,

  Finalment es confirmen les previsions del Centre d’Emergències de Protecció Civil i ha començat a nevar a la ciutat, tot i que en aquests moments no es preveu que la nevada sigui intensa. Les previsions indiquen que serà a partir de les 18 hores i, especialment, a partir de les 24 hores de la matinada, quan hi ha major probabilitat d’intensificar-se, fins a les 12 hores del migdia de demà.

  Per aquesta tarda no es preveuen afectacions a les sortides dels alumnes i, per tant, la recomanació és que surtin amb normalitat. Excepcionalment, en els centres que estan situats a la part alta de la ciutat es podrà avançar la sortida, prèvia informació a les famílies i al Consorci, en cas que s’intensifiqui la nevada i es valori la situació per part de la direcció del centre,.

  Pel que fa als centres d’educació especial amb transport educatiu, la recollida aquesta tarda es farà amb normalitat, llevat els casos dels centres situats a la part alta de la ciutat i que la direcció i les empreses de transport valorin la conveniència d’avançar-la.

  Pel que fa als centres d’ensenyaments post-obligatoris que tanquen més enllà de les 20 hores la recomanació és avançar a aquesta hora el tancament si s’intensifica la nevada i hi ha problemes de mobilitat, notificant-ho per correu electrònic a la coordinació territorial que correspongui del Consorci.


  Per demà dimecres la previsió és que els centres obrin amb normalitat. Es recomana a les direccions que avui informin a les famílies dels consells de Protecció Civil per accedir als centres: preferència pel transport públic per sobre del privat, i del transport subterrani per sobre del de superfície.
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autor del contingut: Joan

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: COMUNICAT DEL CONSORCI D’EDUCACIÓ DE BARCELONA EN RELACIÓ A LA SITUACIÓ D’ALERTA PER NEU Rating: 5 Reviewed By: jvm
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top