Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dimarts, 5 de desembre de 2017

  Lliurament Premis JET (Joves Emprenedors de Tr@ms)

   
  La Fundació Privada Tr@ms va celebrar el passat dijous 3 de novembre a les 18.30h l'acta del lliurament dels Tercers Primers Premis JET (Joves Emprenedors de Tr@ms) a l'Escola Ginebró, de Llinars del Vallès.

  Van presentar l'acta Xavier Patiño, de Tr@ms, i Miquel Clusellas (director de l'escola Ginebró) i els presents vam poder assistir a una petita explicació del projecte d'emprenedoria de "Faves Comptades", un projecte molt interessant de tres joves de Mataró que estan portant a la realitat.

  Van ser guardonats dos projectes d'emprenedoria presentats pels estudiants del CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes i del CFGS d'Educacio Infantil de Bemen-3:
  - Accèssit al Pla d'Empresa a la Millor Innovació pedagògica: MÚLTIPLE, dels estudiants Pol Insa Pallerola, Judit Molina Valdezate i Blanca Sánchez Trenado, premiat també  com a Primer premi per a la proposta Audiovisual.
  - Accèssit al Pla d'Empresa a la Millora Tecnològica aplicada a la Distribució: OQUEVES, dels estudiants Alexander Velchenko, Juan Antonio Gutiérrez Moreno, Eduardo Torres Aranega, Adrián Garcia Báguena, Víctor Vivancos Serrano
  Moltes felicitats a tots i totes les participants!

  Per més informació, www.fundaciotrams.org.  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Lliurament Premis JET (Joves Emprenedors de Tr@ms) Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top