Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  diumenge, 31 de desembre de 2017

  Beques Erasmus + per a Grau Superior!  CONVOCATÒRIA PER A LA SOL·LICITUD DE BEQUES DE MOBILITAT ERASMUS + PER A GRADUATS DE GRAU SUPERIOR 19-20:

  - Objectius del projecte: 

  Fomentar que els recent graduats en els cicles formatius de grau superior puguin adquirir una major i més diversa experiència professional a través de pràctiques en empreses dels diferents països de la Unió Europea millorant les seves competències professionals, personals i lingüístiques.

  - Beneficiaris :
  Estudiants de cicles formatius de grau superior del nostre centre que obtinguin el títol de graduat al Juny del 2020 , majors d'edat i amb un nivell intermedi de Llengua Estrangera (B-1) o superior.

  - En què consisteixen:
  Estada de 2 mesos de durada en ciutats de la Unió Europea + 2 Cursos d’idiomes On-line (1 d’Anglès i 1 de la llengua del país de l’estada) . Durant aquest període l'estudiant realitzarà pràctiques en una empresa del seu àmbit professional, adquirint experiència professional i millorant les seves competències professionals, personals i lingüístiques.

  Import beca: Aproximadament 500 € mensuals (TOTAL BECA: Aprox. 1000 €)

  - Nombre de beques : 5
  (4 beques gestionades directament pel centre i 1 beca gestionada a través de Fundació BCN FP)

  - Quan tenen lloc:
  Estada de 2 mesos entre octubre del 2020 i maig del 2021 (en el cas de la beca gestionada per FBCNFP l’estada serà de l’1 d’Octubre al 30 de novembre del 2020)

  - Requisits :
  Tenir un nivell Intermedi (B-1) o superior de Llengua Estrangera
  Tenir aprovats tots els mòduls del 1r curs del cicle formatiu de GS que s’està cursant (donat que les beques són per a graduats, l’obtenció de les mateixes quedarà condicionada a l’obtenció del títol al Juny del 2020).
  Tenir 18 anys en el moment de l’estada
  Complir amb els requeriments i terminis establerts per al procés de selecció i adjudicació de beques.

  - Procés de sol·licitud, selecció i adjudicació de les beques:

  Sol·licitud:
  Els estudiants que vulguin sol·licitar la beca ho podran fer fins al dia 24 de Novembre del 2019, adreçant un correu electrònic al responsable de mobilitat del centre (pcasas7@bemen3.cat) amb l’assumpte: beques ERASMUS GS indicant en el cos del missatge el seu nom i cognoms, DNI, cicle formatiu que s’està cursant i grup i el seu nivell de llengua estrangera (B1, B2, C, etc), indicant si es disposa o no d’acreditació oficial d’aquest nivell de llengua, adjuntant una breu carta de motivació en format PDF explicant la motivació personal per vol gaudir de la beca (màxim 200 paraules) i, si s'escau, l’acreditació de certificació oficial del nivell de llengua estrangera .
  En cas que es presentin sol·licituds fora de termini o no s’adjunti la corresponent carta de motivació (o en cas que el contingut d’aquesta no es consideri coherent per la comissió avaluadora), la sol·licitud quedarà desestimada.

  Selecció i criteris d'adjudicació de les beques:
  En cas que el nombre de sol·licitants sigui superior al nombre de beques ofertades, es valoraran com a criteris de prioritat, en primer lloc, l'acreditació documental (certificació o títol oficial) del nivell de llengua estrangera i, en segon lloc, entre aquells estudiants amb un mateix nivell acreditat o sense acreditació, l'expedient acadèmic (nota mitjana del 1r curs del Cicle Formatiu cursat).

  Un cop acabat el procés de sol·licitud i selecció segons aquests criteris , s’informarà a tots els candidats de la resolució definitiva al mateix correu utilitzat en la sol·licitud , indicant l'ordre de prioritat que han obtingut i , en cas de no haver obtingut la beca, se'ls informarà que queden en llista d'espera i la posició que ocupen en la mateixa.

  Els estudiants seleccionats, hauran de fer arribar a posteriori el seu CV en anglès i en format EUROPASS (https://europass.cedefop.europa.eu/editors/en/cv/compose) al coordinador de mobilitat via e-mail i s'entrevistaran posteriorment amb ell per comentar la carta de motivació, el CV i establir l'organització de l'estada i els passos a seguir.

  En cas de renúncia de qualsevol dels estudiants seleccionats o de no acomplir amb els requeriments i/o no aportar la documentació requerida en els terminis establerts, la beca passarà al primer estudiant en llista d'espera i així successivament.

  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Beques Erasmus + per a Grau Superior! Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top