Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  diumenge, 31 de desembre de 2017

  Beques Erasmus + per a Grau Superior!

  CONVOCATÒRIA PER A LA SOL·LICITUD DE BEQUES DE MOBILITAT ERASMUS + PER A GRADUATS DE GRAU SUPERIOR 18-19:

  - Objectius del projecte: Fomentar que els recent graduats en els cicles formatius de grau superior puguin adquirir una major i més diversa experiència professional a través de pràctiques en empreses dels diferents països de la Unió Europea millorant les seves competències professionals, personals i lingüístiques.

  - Beneficiaris :
  • Estudiants de cicles formatius de grau superior del nostre centre que obtinguin el títol de graduat al Juny del 2019 , majors d'edat i amb un nivell intermedi de Llengua Estrangera (B-1) o superior.
  - En què consisteixen:
  • Estada de 2 mesos de durada en ciutats de la Unió Europea + Curs d’idiomes On-line . Durant aquest període l'estudiant realitzarà pràctiques en una empresa del seu àmbit professional, adquirint experiència professional i millorant les seves competències professionals, personals i lingüístiques.
  • Import beca: Aproximadament 500 € mensuals (TOTAL BECA: Aprox. 1000 €)
  - Quan tenen lloc:
  Estada de 2 mesos entre octubre del 2019 i maig del 2020 (en el cas de la beca gestionada per FBCNFP l’estada serà entre l’1 d’Octubre i el 30 de novembre del 2019)

  - Nombre de beques : 5
  (4 beques gestionades directament pel centre i 1 beca gestionada a través de Fundació BCN FP)

  - Requisits :
  • Tenir un nivell Intermedi (B-1) o superior de Llengua Estrangera
  • Tenir aprovats tots els mòduls del 1r curs del cicle formatiu de GS que s’està cursant (donat que les beques són per a graduats, l’obtenció de les mateixes quedarà condicionada a l’obtenció del títol al Juny del 2019).
  • Tenir 18 anys en el moment de l’estada
  • Complir amb els requeriments i terminis establerts per al procés de selecció i adjudicació de beques.


  - Procés de sol·licitud, selecció i adjudicació de les beques:

  Sol·licitud:
  Els estudiants que vulguin sol·licitar la beca ho podran fer fins al dia 5 de Desembre del 2018, adreçant un correu electrònic al responsable de mobilitat del centre (pcasas7@bemen3.cat) amb l’assumpte: beques ERASMUS GS indicant en el cos del missatge el seu nom i cognoms, DNI, cicle formatiu que s’està cursant i grup i el seu nivell de llengua estrangera (B1, B2, C, etc), indicant si es disposa o no d’acreditació oficial d’aquest nivell de llengua i adjuntant el seu CV en llengua estrangera en format EUROPASS (https://europass.cedefop.europa.eu/editors/en/cv/compose) i , si s'escau, l’acreditació de certificació oficial del nivell de llengua estrangera .

  Selecció i criteris d'adjudicació de les beques:
  En cas que el nombre de sol·licitants sigui superior al nombre de beques ofertades, es valoraran com a criteris de prioritat, en primer lloc, l'acreditació documental (certificació o títol oficial) del nivell de llengua estrangera i, en segon lloc, entre aquells estudiants amb un mateix nivell acreditat o sense acreditació, l'expedient acadèmic (nota mitjana del 1r curs del Cicle Formatiu cursat).

  Un cop acabat el procés de sol·licitud i selecció segons aquests criteris , s’informarà a tots els candidats de la resolució definitiva al mateix correu utilitzat en la sol·licitud , indicant l'ordre de prioritat que han obtingut i , en cas de no haver obtingut la beca, se'ls informarà que queden en llista d'espera i la posició que ocupen en la mateixa.
  Els estudiants seleccionats, s'entrevistaran posteriorment amb el coordinador de mobilitat del centre per establir l'organització de l'estada i els passos a seguir.
  En cas de renúncia de qualsevol dels estudiants seleccionats, la beca passarà al primer estudiant en llista d'espera.

  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Beques Erasmus + per a Grau Superior! Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top