Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dimarts, 5 de desembre de 2017

  Bemen-3 participa a iFest!

  El passat dijous, 30 de novembre, Bemen-3 va participar a la segona edició de l'Ifest, "The young Leaders Interaction Fest" al Palau Sant Jordi, de dos quarts de deu a sis de la tarda.

  L'Ifest vol provocar i inspirar els nostres joves, impregnar-los de tecnologia i motivar-los perquè persegueixin les seves idees, que prenguin consciència que ara és el moment de participar a la societat. L'esdeveniment també vol fer partícips els docents que treballem cada dia amb ells.

  Durant l'acta vam poder gaudir de les següents activitats:

  -Meet Inspiration, espai conduït pel periodista Lluís Marquina. Ponències curtes i inspiradores sobre les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà dels seus protagonistes.

  - Virtual Discovery, exposició virtual de projectes i idees d'èxit a càrrec de Pangea reality a la qual s'accedirà mitjançant una APP de realitat augmentada i gamificació.

  -Teachers Workshop, Formació als professors assistents per al domini de les eines de design thinking i design doing d'Imagine i formació per exercir el roll de shakers (facilitadors d'aprenentatge) durant el dream BIG Challenge de la tarda.

  - Dream BIG Challenge Imagine, Taller d'innovació disruptiva i competició de 3 hores amb la participació de tots els assistents a l'iFest 2017. Conduït pel conegut multiemprenedor i fundador de l'Imagine creative center de Silicon Valley, Xavier Verdaguer. Es va treballar amb la metodologia lombard creada per Imagine per tal de generar solucions innovadores a 4 reptes plantejats.

  El repte plantejat a Bemen-3 el va proposar el Parc Científic de Barcelona per generar solucions als problemes causats per malalties infeccioses.

  En aquest enllaç trobareu més informació.


  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Bemen-3 participa a iFest! Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top