Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dilluns, 2 d’octubre de 2017

  Convocatòria a les famílies de 1r d'FP grau mig.  Benvolgudes famílies dels/les estudiants/es de primer curs d’FP de grau mig,


  Tot just hem començat el nou curs escolar i el/la vostre/a fill/a inicia una nova etapa educativa que comportarà sens dubte canvis importants.

  És per aquest motiu que ens plau convocar-vos a la reunió d’inici de curs que tindrà lloc el proper dijous, 5 de d’octubre, a les 18 hores, al carrer Cartellà 48. En aquesta reunió es tractaran els següents punts: trets d’identitat del centre, normes d’organització, funcionament i convivència, la relació de les famílies amb el centre i el/la Coordinador/a de cicle, les avaluacions, qualificacions i promoció de curs, el recolzament al/l’estudiant/a i altres temes relacionats amb els esdeveniments recents.

  Intentarem que la reunió sigui profitosa per tots els assistents.

  També aprofitem per informar-vos que ja està operatiu l’aplicatiu per trametre comunicacions (assistència, circulars, etc.) en format SMS als telèfons mòbils que ens heu indicat.

  Aprofitem també per informar-vos que hem tramès un correu a tots els/les estudiants/es i hem penjat un comunicat en relació a l’Aturada General del dia 3 d’octubre convocada per la Taula per la Democracia a la qual també s’hi ha adherit el Consorci d’Educació de Barcelona i el Departament d’Ensenyament.

  Barcelona, 2 d’ octubre de 2017

  Equip directiu del centre Bemen-3


  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autor del contingut: Joan

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Convocatòria a les famílies de 1r d'FP grau mig. Rating: 5 Reviewed By: jvm
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top