Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dilluns, 3 d’abril de 2017

  Convocatòria de mobilitat ERASMUS +

  Us presentem la convocatòria per a la sol·licitud de beques de mobilitat ERASMUS + per a graduats de Grau Mitjà: Projecte Initial Vet In Europe:  Objectius del projecte: Fomentar que els recent graduats en els cicles formatius de GM puguin adquirir una major i més diversa experiència professional a través de pràctiques en empreses dels diferents països de la Unió Europea millorant les seves competències professionals i lingüístiques.
  - Beneficiaris :
  • Estudiants de cicles formatius de Grau Mitjà del nostre centre que obtinguin el títol de graduat al Juny del 2017 , majors d'edat i que tinguin un bon nivell de Llengua Estrangera (B-1 o superior).
  - En què consisteixen:
  • Estada de 2 mesos de durada en una ciutat europea de la Unió Europera + Curs d’idiomes On-line . Durant aquest període l'estudiant realitzarà pràctiques en una empresa del seu àmbit professional, adquirint experiència professional i millorant les seves competències professionals i lingüístiques.
  • Import beca: Entre 2.239€ i 2.909 € (en funció del país de destí). Per tant, la beca inclou totes les despeses (viatge, allotjament, manutenció, assegurança, etc), de tal forma que no suposa cap despesa extraordinària per a l'estudiant.
  - Quan tenen lloc:


  Del 15 de gener de 2018 al 15 de març de 2018 (2 mesos)
  - Nombre de beques: 2
  - Nombre d'aspirants a la beca seleccionables pel centre: 4
  - Requisits i *procés de selecció:
  • Tenir un bon nivell de la Llengua Estrangera (B1 o superior)
  • Tenir aprovats tots els mòduls del 1r curs del cicle formatiu de GM que s’està cursant (donat que les beques són per a graduats, l’obtenció de les mateixes quedarà condicionada a l’obtenció del títol al Juny del 2017).
  • Tenir 18 anys en el moment de l’estada
  En cas que el nombre de sol·licitants que compleixen amb els requisits sigui superior al nombre d'aspirants seleccionables pel centre (4), la selecció d'estudiants es farà seguint les següents prioritats:
  1r) Estudiants que acreditin nivell de llengua estrangera amb una titulació oficial
  2n) Estudiants que presentin una millor qualificació en el Mòdul d'Anglès Tècnic cursat el 1r curs del cicle formatiu.
  2n) Estudiants que presentin un millor expedient acadèmic del 1r curs del GM cursat.
  - Procés d’adjudicació: Els estudiants seleccionats pel centre un cop acabat el procés de selecció*, hauran d’enviar el seu CV en format EUROPASS i en llengua estrangera (https://europass.cedefop.europa.eu/editors/en/cv/compose) i passar una entrevista personal a la seu de la Fundació Barcelona FP (entitat Coordinadora del projecte), que serà qui finalment atorgarà les 2 beques en funció de la puntuació obtinguda en aquesta entrevista i la valoració de l’EUROPASS dels estudiants. Els estudiants als quals no s'adjudiqui la beca quedaran en una llista d’espera , ordenada per la puntuació obtinguda pels candidats en aquesta entrevista.

  Els estudiants que vulguin sol·licitar la beca ho podran fer fins al dia 7 d'Abril del 2017, adreçant un correu electrònic al responsable de mobilitat del centre (pcasas7@bemen3.cat) amb l’assumpte Sol·licitud beques ERASMUS indicant en el cos del missatge el seu nom i congnoms, DNI, cicle formatiu que s’està cursant i grup. Un cop acabat el procés de selecció s’informarà a tots els candidats de la resolució definitiva al mateix correu utilitzat en la sol·licitud.  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Convocatòria de mobilitat ERASMUS + Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top