Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dimecres, 11 de gener de 2017

  Convocatòria ERASMUS +  Us animem a participar als projectes de mobilitat! Us permetran realitzar estades professionals a l'estranger per mitjà del programa ERASMUS +.

  Us adjuntem la convocatòria:


  CONVOCATÒRIA PER A LA SOL·LICITUD DE BEQUES DE MOBILITAT ERASMUS + PER A GRADUATS DE GRAU SUPERIOR: Projecte BCN- EUROPA: PRÁCTICAS PARA EL TRABAJO.

  - Objectius del projecte: Fomentar que els recent graduats en els cicles formatius de grau superior puguin adquirir una major i més diversa experiència professional a través de pràctiques en empreses dels diferents països de la Unió Europea millorant les seves competències professionals i lingüístiques.

  - Beneficiaris :
  ·         Estudiants de cicles formatius de grau superior del nostre centre que obtinguin el títol de graduat al Juny del 2017 , majors d'edat i que acreditin un nivell intermedi de Llengua Estrangera (B-1) o superior.

  - En què consisteixen:
  ·         Estada de 2 mesos de durada en ciutats europees de la Unió Europera + Curs d’idiomes On-line . Durant aquest període l'estudiant realitzarà pràctiques en una empresa del seu àmbit professional, adquirint experiència professional i millorant les seves competències professionals i lingüístiques.
  ·         Import beca: 500 € mensual (TOTAL BECA: 1000 €)
   - Quan tenen lloc:
              Hi ha dos períodes possibles:
       - 2 d’octubre de 2017 – 30 de novembre de 2017
              - 9 de gener de 2018 – 8 de març 2018

  -  Procés d’adjudicació: Els estudiants seleccionats pel centre un cop acabat el procés de selecció*, hauran d’enviar el seu CV en format EUROPASS i en llengua estrangera (https://europass.cedefop.europa.eu/editors/en/cv/compose) i passar una entrevista personal a la seu de la Fundació Barcelona FP (entitat Coordinadora del projecte), que atorgarà la beca en funció de la puntuació obtinguda en aquesta entrevista i la valoració de l’EUROPASS dels estudiants. L’estudiant no seleccionat quedarà en una llista d’espera, ordenada per la puntuació obtinguda dels candidats.

  - Requisits i *procés de selecció:
  ·         Acreditar un nivell Inermedi (B-1) o superior de la Llengua Estrangera
  ·         Tenir aprovats tots els mòduls del 1r curs del cicle formatiu de GS que s’està cursant (donat que les beques són per a graduats, l’obtenció de les mateixes quedarà condicionada a l’obtenció del títol al Juny del 2017).
  ·         Tenir 18 anys en el moment de l’estada
  En cas que el nombre de sol·licitants sigui superior al nombre de beques ofertades, s’atorgarà la beca a aquells estudiants que presentin un millor expedient acadèmic.

  - Sol·licitud:
  Els estudiants que vulguin sol·licitar la beca ho podran fer fins al dia 17 de Gener del 2017, adreçant un correu electrònic al responsable de mobilitat del centre (pcasas7@bemen3.cat) amb l’assumpte Sol·licitud beques ERASMUS indicant en el cos del missatge el seu nom i congnoms, DNI, cicle formatiu que s’està cursant i grup, així com el període en què vol realitzar l'estada. Un cop acabat el procés de selecció s’informarà a tots els candidats de la resolució definitiva al mateix correu utilitzat en la sol·licitud.
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Convocatòria ERASMUS + Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top