Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dilluns, 30 de gener de 2017

  Assemblea General de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de Bemen-3


  Assemblea General de l'Associació de Mares i Pares d'alumnes de Bemen-3

  JUNTA DE L’ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D’ALUMNES DEL CENTRE BEMEN-3

  Com en anys anteriors ens plau dirigir-nos a vostès per recordar les activitats que realitza l’associació i demanar la seva col·laboració.

  L’Associació es va constituir legalment l’any 1981 i està integrada dins de la F.A.P.A.C. (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya).

  L’Associació està oberta a tots els pares, i demanem la participació en les reunions. Els fem saber que la propera reunió se celebrarà el proper dijous, 2 de febrer de 2017 a les 18’30 hores, a l’edifici del carrer Sant Ferran, núm.19-25 / Cartellà núm. 48.

  Amb el següent ORDRE DEL DIA:

  • Aprovació de l’estat actual de comptes
  • Renovació dels càrrecs de la Junta Directiva de l’AMPA
  • Propostes pel curs 2016 – 2017.

  La quota anual de l’Associació es comunica en el moment de la sol·licitud de plaça en el centre. Aquesta quota de 30 € que es fa efectiva en un únic rebut mitjançant domiciliació bancària al llarg del mes d’abril i s’ingressa automàticament en un compte a nom de l’Associació. Els recordem que només s’envia un rebut per família, amb independència del nombre de germans que hi hagi a l’escola. La sol·licitud de devolució es farà per escrit, de manera raonada i abans de trenta dies després d’ésser carregada la quota en el compte de l’associat. L’import es retornarà per mitjà de devolució bancària per evitar el desconeixement dels titulars del compte de l’esmentada devolució.

  Per tractar-se d’una Associació sense ànim de lucre les quantitats recaptades es dediquen íntegrament a aquelles activitats formatives per als nostres fills i els comptes resten a disposició del associats. Entre les activitats que duu a terme l’associació cal destacar la col·laboració amb el centre, el foment de lleure formatiu, la celebració de fi de promoció (per nivells, sopar, sortida, etc.) i l’orla de les diferents promocions, suport a les famílies amb greus dificultats i el recolzament material del centre.

  Els recordem que l’Associació transmet les inquietuds col·lectives dels pares, fa suggeriments i col·labora amb el centre per millorar la formació dels nostres fills.  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autor del contingut: Joan

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Assemblea General de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de Bemen-3 Rating: 5 Reviewed By: jvm
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top