Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dimarts, 8 de novembre de 2016

  Bemen-3 forma part del projecte Port Innova 2  Bemen-3 forma part del projecte Port Innova 2 que té com a objectiu esdevenir un punt de trobada on empreses del Port de Barcelona, centres educatius, emprenedors i la ciutadania puguin impulsar la generació de valor econòmic i social, a través de reptes d'innovació, triats per les empreses, que hauran de resoldre estudiants/es creatius/ves i emprenedors/es mitjançant les seves idees.

  La metodologia utilitzada és Challenge-Based Learning o Aprenentatge basat en reptes. Es base en el desenvolupament de projectes per part dels estudiants/es de Formació Professional que donin resposta als reptes plantejats per les empreses participants del Port. L'objectiu és que els estudiants desenvolupin les competències de comunicació, exploració, innovació i d'emprenedoria, mitjançant el desenvolupament de projectes.

  Aquesta setmana s'ha dut a terme la primera fase, entre centres i empreses, on aquestes han llançat els reptes que han de treballar els estudiants.
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Bemen-3 forma part del projecte Port Innova 2 Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top