Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  divendres, 23 de setembre de 2016

  Concurs de fotografia Tr@ms


  Us presentem l'XIIIè Concurs de Fotografia Digital que, un any més, convoca la Fundació Tr@ms, amb l'objectiu de promoure la creativitat entre les persones que formen la nostra comunitat (estudiatns, pares i mares i personal dels centres associats). 

  BASES DEL CONCURS

  -Poden participar tots els estudiants i estudiantes, famílies i personal dels centres de les escoles de Tr@ms. Les fotografies hauran d'estar realitzades amb una càmera fotogràfica digital, amb una resolució mínima de 75 dpi.
  -La temàtica de les fotografies és "El soroll". 
  -Es pot presentar un màxim de 5 fotografies per participant. S'hauran d'enviar com a fitxer adjunt a l'adreça concurs@fundaciotrams.org abns del dia 23 d'octubre de 2016 indicant la categoria i el Centre Educatiu.

  Sense perjudici dels drets d’autor, les fotografies presentades passaran a formar part de la fototeca de Fundació Tr@ms per temps indefinit i podran ser utilitzades en creació de materials o documentació explicativa de les activitats de la Fundació. El jurat, representat per totes les escoles, escollirà una fotografia guanyadora per cada categoria (alumnes, famílies i professors/es) a més de poder seleccionar fotografies finalistes. Els premis consistiran en un diploma a les fotografies finalistes i una càmera digital a cada guanyador. La presentació de les fotografies al concurs comporta l’acceptació de les presents bases.

  *Les dades que vostè  lliura voluntàriament, seran introduïdes a la BASE DE DADES GENERAL D’ADMINISTRACIÓ DE LA FUNDACIÓ TR@MS denominada B.D.G.A.FUN.TRAMS, registrada en el R.G.F.P. de la A.E.P.D. amb el número 2070510001 el responsable del qual és la pròpia Fundació a fi d’atendre de gestionar la seva participació al XIII CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL i per informar-lo de les nostres properes activitats. En tot cas i en qualsevol moment, vostè pot consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-se que tractem les seves dades dirigint-se’n a les nostres oficines situades a la Rambla Nova 26 
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Concurs de fotografia Tr@ms Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top