Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  divendres, 5 de febrer de 2016

  Fira MINI MAKER 2016 Barcelona  El proper diumenge 7 de febrer se celebrarà la tercera mini-Maker-Faire al CosmoCaixa de Barcelona ( http://makerfairebcn.org/ ). Les Maker-Faire són l'expressió de tota una comunitat al voltant de tècniques de disseny i fabricació obertes. Programes i eines per a totes les edats, des dels més petits a pares i mares que volen aprendre i jugar amb els seus fills. S'hi pot anar amb els amics, amb la classe, amb la família o bé tot sol. De ben segur que podràs compartir l'experiència amb totes les persones que hi assisteixen, apassionades amb ganes de crear i veure tot allò que són capaces de fer amb les mans.
  La cultura "maker" està estesa per tot el món, els MakerSpace, FabLabs i HackLabs són espais on es barregen treball, oci i aprenentatge. On les diferents tècniques de fabricació i programació, Arduino, Raspberry Pi, soldadura en estany, impressió 3D, leds, patchwork, etc. es combinen segons les preferències de cadascú per a crear jocs, roba, mobles, aplicatius i solucions per la casa, i sobretot, art.
  El nostre país és fèrtil a les tecnologies de fabricació. Som un país industrial. La cultura "maker" és el millor cultiu pel foment de les vocacions industrials. Per atraure el millor talent cap al teixit, amb solucions innovadores, amb arquitectura oberta i sobretot fent de la creativitat la bandera per a la competitivitat.
  Arreu del món, nois i noies de totes les edats participen en les Maker-Faire, aquest diumenge pots comprovar-ho al CosmoCaixa.
  Des de la Fundació BCN FP animem a tots i totes les alumnes d'FP, professors i pares que s'animem a anar-hi, a participar-hi i sobretot a gaudir d'una experiència inoblidable.
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autor del contingut: Joan

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Fira MINI MAKER 2016 Barcelona Rating: 5 Reviewed By: jvm
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top