Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  divendres, 19 de febrer de 2016

  Convocatòria Erasmus +

  Us presentem la convocatòria per a la sol·licitud de beques de mobilitat ERASMUS + per a graduats de grau mitjà: projecte IVET IN EUROPE.

  - Objectius del projecte: Fomentar que els recent graduats en els cicles formatius de grau mitjà puguin adquirir una major i més diversa experiència professional a través de pràctiques en empreses dels diferents països de la Unió Europea.
  - Beneficiaris:
  • Estudiants de cicles formatius de grau mitjà del nostre centre que obtinguin el títol de graduat al Juny del 2016, majors d'edat i que acreditin un nivell intermedi d'Anglès (B-1) o superior.
  - En què consisteixen:
  • Són estades de 2 mesos de durada en ciutats europees que formen part de l’associació Xarxa FP. (Alemanya, Finlàndia, França, Països Baixos i/o Regne Unit). Durant aquest període l'estudiant realitzarà pràctiques en una empresa del seu àmbit professional, adquirint experiència professional i millorant les seves competències professionals i lingüístiques.
  • La beca inclou totes les despeses (viatge, allotjament, manutenció, assegurança, etc), de tal forma que no suposa cap despesa extraordinària per a l'estudiant.
  - Quan tenen lloc:
  • Des de principis de gener a principis de març del 2017 (*2 mesos).
  *Durant el període de l'estada, es facilitarà que l'estudiant pugui seguir el desenvolupament del curs que està cursant a través del Campus Virtual del centre.
  - Nombre de beques: 2
  - Requisits:
  • Acreditar un nivell d’Anglès Inermedi (B-1) o superior.
  • Tenir aprovats tots els mòduls del 1r curs del cicle formatiu de GM que s’està cursant (donat que les beques són per a graduats, l’obtenció de les mateixes quedarà condicionada a l’obtenció del títol al juny del 2016).
  • Tenir 18 anys en el moment de l’estada (gener del 2017)
  En cas que el nombre de sol·licitants sigui superior al nombre de beques ofertades, s’atorgarà la beca a aquells estudiants que presentin un millor expedient acadèmic.
  - Procés de sol·licitud:

  Els estudiants que vulguin sol·licitar la beca ho podran fer fins al dia 11 de Març del 2016, adreçant un correu electrònic al responsable de mobilitat del centre (pcasas7@bemen3.cat) amb l’assumpte Sol·licitud beques ERASMUS indicant en el cos del missatge el seu nom i cognoms, DNI, cicle formatiu que s’està cursant i grup. Un cop acabat el procés de selecció s’informarà a l’estudiant de la resolució definitiva al mateix correu utilitzat en la sol·licitud.
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Convocatòria Erasmus + Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top