Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dilluns, 10 de novembre de 2014

  FP Dual  El Projecte Empreses consisteix en acords marc de col·laboració amb les empreses i institucions. L'objectiu és el creixement mutu. Les empreses necessiten personal qualificat i perfils humans molt concrets. Bemen-3 aporta qualificació específica, formació i selecció de perfils.

  Tanmateix, les empreses per costos, mida o estructura tenen necessitats d'adaptació i competitivitat en un entorn de globalització. Bemen-3 pot col·laborar en la innovació, determinació i seguiment dels processos. 

  El Projecte Empreses s'ajusta a les mesures de flexibilització de l'FP. 


  Serveis

  La Formació en Centres de Treball (FCT) forma part del currículum obligatori dels cicles formatius. Consisteix en la realització de pràctiques a les empreses i institucions amb la finalitat de conèixer l’entorn real de la professió, aplicar els coneixements adquirits i la inserció laboral. 

  Les empreses i institucions col·laboradores estan homologades pel Departament d’Ensenyament i es coordinen amb el centre mitjançant els tutors d’FCT (del centre i l’empresa). El tutor/a d’FCT del centre recull les necessitats de les empreses i proposa els estudiants adequats al perfil sol·licitat. 

  Per l'empresa o entitat, l'FCT no comporta cap despesa econòmica, ni obligacions contractuals i permet la selecció de futurs col·laboradors laborals.

  Una cop assignada l’empresa o institució, l’estudiant haurà de desenvolupar les competències establertes (entrevista, objectius curriculars, tasques, etc...) amb la supervisió dels tutors/es del centre i empresa.

  La formació de les empreses o per a les empreses, en el marc de les mesures de flexibilització de la Formació Professional, ofereix formació específica, amb reconeixement acadèmic, a les empreses o reconèixer acadèmicament la formació impartida per una empresa als seus treballadors.

  Aquesta formació pot estar bonificada.

  La formació professional dual o en alternança permet establir una relació contractual amb un treballador que combina la feina amb la formació. Aquesta formació acadèmica és acordada entre l'empresa i Bemen-3. 

  La formació professional dual o en alternança té uns costos salarials molt baixos i importants bonificacions. Consultar característiques i avantatges.

  L'Assessorament i Reconeixement acadèmic de l'experiència laboral permet individualment o a nivell d'empresa acreditar total o parcialment un títol de Formació Professional als treballadors i/o un certificat de professionalitat.


  [Contacta amb nosaltres]


  C/e: bemen3@bemen3.com
  Tel. 93 357 12 58
  C/ Cartellà, 48 - 08031 Barcelona
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: FP Dual Rating: 5 Reviewed By: WEBMASTER
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top