Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dimecres, 13 de maig de 2015

  Xerrada d'emprenedoria a Integració Social i APD

  Ahir els estudiants de primer curs d'Integració Social i d'Atenció a Persones en situació de Dependència van rebre la visita del Sr. Cristian Rovira, des del mòdul d'Empresa i Iniciativa Emprenedora.


  Cristian Rovira és un jove empresari amb esperit emprenedor i una personalitat marcada per la voluntat de servei a la comunitat. 

  Tot i la seva joventut, porta un gran recorregut marcat per l'èxit i sobretot per l'esforç i el treball. Actualment és Vicepresident i soci de Grupo SIFU, una empresa de serveis líder a Espanya en la inserció de persones amb discapacitat. La companyia compta amb una xarxa de més de 30 oficines, una plantilla de 2.500 treballadors, un 89% dels quals pateixen alguna discapacitat, i factura 33 milions d'euros anuals. Per aconseguir la plena integració dels seus treballadors i la professionalització dels serveis, Grupo SIFU ofereix plans de formació i aplica un programa d'adaptacions personals a la mida de cada empleat.

  Durant aproximadament una hora, els nostres alumnes han conegut el projecte empresarial Grupo SIFU, directament relacionat amb els estudis que estan cursant d'àmbit social. Cristian Rovira els ha explicat les característiques amb què ha de comptar una persona emprenedora, i els ha fet veure la importància d'emprendre projectes com Grupo SIFU per poder ajudar a les persones amb discapacitat.

   Agraïm enormement a Cristian Rovira la seva visita.  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Xerrada d'emprenedoria a Integració Social i APD Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top