Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dilluns, 16 de març de 2015

  Grans emprenedors al nostre centre!  El passat dimarts vam tenir el privilegi de rebre al nostre centre dos grans emprenedors del nostre país, el Carlos Duran i el Pau Garcia-Milà.

  El Carlos Duran és un empresari emprenedor que ha portat a terme diversos projectes empresarials. Actualment és director i soci fundador de l’empresa IMAGINALIA de serveis web i fa 3 anys va crear també un nou concepte d’autoescola amb HOY-VOY que està tenint molt d’èxit.

  El Pau Garcia-Milà és un altre empresari emprenedor conegut per haver creat EYEOS amb només 17 anys, empresa que posteriorment va ser adquirida per Telefònica. Ha desenvolupat molts projectes a nivell d’emprenedoria a la televisió, a la ràdio i a diverses escoles i universitats i ha publicat 4 llibres sobre la matèria. L’any passat va crear IDEAFOSTER per ajudar a materialitzar les idees en projectes.

  Aquests gran experts en la matèria d’emprenedoria van explicar als nostres estudiants la seva trajectòria professional, van analitzar de forma conjunta la situació actual del món empresarial i els van donar alguns consells per a la seva futura vida laboral.

  Amb la participació d’emprenedors experts com el Carlos i el Pau aconseguim que els nostres estudiants valorin la possibilitat de l’autoocupació com una sortida més a la seva carrera professional.

  Adjuntem imatges de la xerrada: 

   
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Grans emprenedors al nostre centre! Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top