Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dimarts, 10 de febrer de 2015

  Grans emprenedors a Bemen-3


  El dia 10 de març tindrem el privilegi de rebre al nostre centre a dos grans emprenedors del nostre país, Carlos Durán i  Pau Garcia-Milà.

  Carlos Durán és un empresari català que al 2001 va crear una agència de disseny web, Imaginalia. El 2012, arran de l’aparició de la crisi, va buscar altres formes d’emprendre i va crear un altre model de negoci, l’autoescola Hoy-Voy. Aquesta utilitza un sistema de gestió informàtic que permet realitzar reserves en temps real, agilitzant els tràmits d’inscripció i creant un model de preus variable en funció de la demanda i l’horari.

  Pau Garcia-Milà és també un empresari català, apassionat per la tecnologia i la comunicació. Fa fundar la seva primera empresa amb només 17 anys, eyeOS, que posteriorment va ser adquirida per Telefònica.  La feina de Pau Garcia ha estat reconeguda en moltes ocasions, rebent entre d’altres el premi dels Prínceps d’Astúries i de Girona “Impulsa Empresa 2010”. És autor de quatre llibres sobre innovació i emprenedoria, i habitualment fa conferències en diversos esdeveniments, col·labora en radio i televisió, i és professor associat a diverses universitats i escoles de negocis.

  Ens explicaran la seva trajectòria professional i els nostres estudiants en seran testimonis a primera fila. Amb aquesta activitat pretenem apropar el món emprenedor a les nostres aules i que els alumnes de Bemen-3 entenguin l’emprenedoria com una forma més d’encaminar la seva carrera professional.
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Grans emprenedors a Bemen-3 Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top