Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  divendres, 16 de gener de 2015

  Activitats Comercials, cicle formatiu de grau mitjà  Competència general

  La competència general d'aquest títol consisteix en desenvolupar les activitats de distribució i comercialització de béns i/o serveis, i en gestionar un petit establiment comercial, aplicant les normes de qualitat i seguretat establertes i respectant la legislació vigent.


  Mòduls del cicle formatiu

  Durada en hores
  Dinamització del punt de venda
  165
  Gestió de compres
  99
  Gestió d’un petit comerç
  165
  Processos de venda
  165
  Serveis d’atenció comercial
  132
  Tècniques de magatzem
  132
  Venda tècnica
  165
  Aplicacions informàtiques pel comerç
  165
  Comerç electrònic
  Màrqueting en l’activitat comercial
  Formació i orientació laboral
  99
  99
  99
  Anglès
  99
  Síntesi
  66
  Formació en centres de treball
  350


  Entorn laboral

  Aquest professional exerceix la seva activitat en el sector de serveis, principalment en els departaments comercials i en els magatzem de qualsevol empresa del sector.


  Algunes de les funcions que pots exercir obtenint aquesta titulació són: 
  Realitzar la venda de productes i/o serveis a través dels diferents canals de comercialització. Organitzar les operacions de l’emmagatzematge de les mercaderies en les condicions que en garanteixin la conservación i optimització. Realitzar activitats d’animació del punt de venda en establiments dedicats a la comercialització de productes Representant comercial. Realitzar les accions de comerç electrònic, mantenint la pàgina web de l’empresa. Gestionar en anglès les relacions amb clients, usuaris o consumidors.

  Les ocupacions i llocs de treball més rellevants són els següents: 
  Encarregat/ada de botiga.  Cap de caixa.  Representant comercial. Empleat d'atenció al client.  Emmagatzemador/a. Treballador del servei de Postvenda. Dependent/a de botiga.  Treballador de reposició.


  Formació en centres de treball

  La formació en centres de treball (FCT) forma part del currículum obligatori dels cicles formatius. Consisteix en la realització de pràctiques a les empreses i institucions amb la finalitat de conèixer l’entorn real de la professió, aplicar els coneixements adquirits i la inserció laboral. La FCT es pot exemptar (total o parcial) per experiència laboral. Les empreses i institucions col·laboradores estan homologades pel Departament d’Ensenyament i es coordinen amb el centre mitjançant els tutors d’FCT (del centre i l’empresa). El tutor/a d’FCT del centre recull les necessitats i disponibilitats dels estudiants i els proposa les entitats on fer les pràctiques. Els estudiants també poden proposar empreses i institucions. Una cop assignada l’empresa o institució, l’estudiant haurà de desenvolupar les competències establertes (entrevista, objectius curriculars, etc...) amb la supervisió dels tutors/es del centre i empresa.
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autors del contingut: El Centre

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Activitats Comercials, cicle formatiu de grau mitjà Rating: 5 Reviewed By: Bemen-3
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top