Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  dilluns, 3 de novembre de 2014

  Renovació parcial dels membres del Consell Escolar – 2014

   

  A l'atenció de tota la comunitat educativa de Bemen-3:

  Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que cal procedir a la renovació parcial dels membres del Consell Escolar del centre. El Consell Escolar és l'òrgan col·legiat d'administració i control on estan representats els diferents estaments de l'escola: titularitat, professors, alumnes, pares/mares, personal d'administració i serveis, ajuntament i empreses. Enguany cal renovar els següents representants: 2 professors/es i 1 estudiant.

  Tots hem de participar en aquest procés de renovació del Consell Escolar, podent-se presentar com a candidats totes aquelles persones que ho desitgin amb la il·lusió i l'interès que necessitem per a treballar pel nostre centre.

  Tota la informació que vulgueu al respecte la trobareu a la web (bemen3.com) i en el propi centre, en el taulell d'anuncis, en el qual anirem publicant tot el que vagi succeint durant el procés electoral de renovació del Consell Escolar.

  Pel vostre coneixement indiquem el calendari electoral aprovat el dia 30 de novembre, que se seguirà fins a finalitzar amb la constitució del nou Consell Escolar:
  Del 3 al 10 de novembre: A la secretaria del centre es podrà consultar la relació (cens) de membres de la comunitat educativa que podran ser electors i elegits. És important comprovar que figurin en el cens, ja que en cas contrari durant aquests dies es podran fer les reclamacions oportunes.
  Dia 4 de novembre. Constitució de la Comissió Electoral.
  Dia 12 de novembre: Resolució de reclamacions i aprovació definitiva del cens.
  Del 3 al 11 de novembre: Presentació de candidatures (recollir model a secretaria).
  Dia 18 de novembre. Publicació de les candidatures presentades.
  Dia 27 de novembre. Celebració de l'acte electoral i publicació de l’escrutini de vots. Les taules electorals dels diferents estaments s’instal·laran a l’edifici del carrer Sant Ferran/Cartellà.
  Dia 4 de desembre. Constitució del nou Consell Escolar.

  Esperem la vostra participació en la renovació parcial del Consell escolar, donada la importància que aquest té pel centre i ens posem a la vostra disposició per aclarir aquells interrogants que pugueu tenir sobre tot el que hem exposat.


  Cordialment,
  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autor del contingut: Joan

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Renovació parcial dels membres del Consell Escolar – 2014 Rating: 5 Reviewed By: jvm
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top