Vine a conèixer-nos!

Vine a coneixèr-nos!
 • Darreres Notícies

  (ocult)


  divendres, 21 de març de 2014

  Xerrada tècnica i comercial d'Informàtica a Bemen-3  El proper dijous 27 de març, tindrà lloc a les instal·lacions del Centre de Formació Professional BEMEN -3 de Barcelona una xerrada tècnica i comercial per a l'alumnat d'informàtica de grau mitjà i superior del centre.


   Serà oferta per un representant de Revolution Computer Sepúlveda , distribuïdor informàtic expert en integració de components informàtics i per un representant de Infortisa , majorista de material informàtic .

  El contingut de la xerrada estarà dividida en dues parts : la primera de caràcter comercial per part de Infortisa , en la qual es donarà una visió general del funcionament de la distribució informàtica i de la importància de " vendre " del tècnic informàtic i les seves tasques principals com comprar material, buscar clients i interactuar amb ells, etc . La segona part és tècnica per part de Revolution Computer, una anàlisi de les possibilitats d'elecció de components en funció de la finalitat que pretengui el comprador, des d'un equip bàsic d'ofimàtica fins al Workstation o el pc del gamer més exigent .

  Es portarà una mica de material demo per poder veure insitu característiques de components.

  La xerrada serà recolzada amb la visualització d'altres recursos ( visites a pàgines web, presentacions tipus power point) mitjançant portàtil amb projecció.
  Una webcam traslladarà també per aquest mitjà a tota la sala el que per ubicació només sigui accessible a les primeres files .

  BEMEN-3

  Centre autoritzat i concertat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  93 357 12 58

  bemen3@bemen3.com

  http://www.bemen3.com

  Autora del contingut: Marta

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Xerrada tècnica i comercial d'Informàtica a Bemen-3 Rating: 5 Reviewed By: Marta
  Amb la tecnologia de Blogger.

  Seguidors (ocult)

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT
  Scroll to Top